کسب رتبه علمی "الف" نشریه بازیابی دانش و نظام‌های معنایی براساس آیین‌نامه نشریات علمی مصوب، در ارزیابی علمی سال 1401
مفتخریم به اطلاع پژوهشگران و محققان گرامی برسانیم نشریه بازیابی دانش و نظام‌های معنایی با صاحب امتیازی دانشگاه علامه طباطبائی، با مدیر مسئولی خانم دکتر عصمت مومنی و سردبیری خانم دکتر فهیمه باب الحوائجی در ارزیابی استانداردهای نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر اساس آیین‌نامه مصوب سال 1398 موفق به کسب رتبه علمی "الف" برای سال 1401 شده است. خداوند را شاکریم و از تمامی افرادی که ما را در دستیابی به این موفقیت همراهی کردند سپاسگزاریم. پژوهشگران و محققان گرامی می‌توانند مقالات ارزشمند خود را در حوزه‌های موضوعی ذیل برای نشریه بازیابی دانش و نظام‌های ...

مطالعه بیشتر

نمایه شدن نشریه بازیابی دانش و نظام‌های معنایی در پایگاه بین‌‌المللی دوآج (DOAJ)
نشریه بازیابی دانش و نظام‌های معنایی دانشگاه علامه طباطبائی در پایگاه بین‌المللی دوآج (DOAJ) نمایه شد. پایگاه DOAJ (Directory of Open Access Journals)، یک راهنمای مجلات دسترسی آزاد است و دسترسی به اطلاعات مجلات نمایه شده در آن، به صورت تمام متن، رایگان و بدون محدودیت است. این پایگاه تقریبا تمام موضوعات پژوهشی را تحت پوشش قرار می‌دهد.  از مزایای نمایه‌شدن نشریات در این پایگاه استنادی، افزایش خوانندگان مقالات، قابلیت دسترسی مقالات برای خوانندگان بین‌المللی و امکان استناد بیشتر به مقالات است. پایگاه دوآج از طریق این آدرس قابل دسترس است. :  www.doaj.org

تغییر عنوان نشریه
این نشریه از شماره 25 (زمستان 1399) از عنوان "فصلنامه مطالعات دانش‌شناسی" به عنوان "بازیابی دانش و نظام‌های معنایی" تغییر نام یافته است.

مطالعه بیشتر

نمایه شدن نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
نشریه مطالعات دانش‌شناسی (بازیابی دانش و نظام‌های معنایی کنونی) زیر نظر گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب امتیاز لازم برای نمایه شدن در لیست نشریات اصلی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) شد.

ایجاد صفحه نشریه در گوگل اسکالر
صفحه شخصی نشریه در گوگل اسکالر (موتور جستجوی رایگان منابع و مقالات علمی و پژوهشی) ایجاد شد.